Hej och välkommen till vår nya webbplats, där du kan läsa om vad du ska tänka på när du ska skaffa en pool eller ett spa till din trädgård. Även du som redan har något av dessa kan få många nyttiga tips, till exempel om hur du bäst ska sköta din pool eller spabad. Du kan läsa om pooltak och hur du rengör din pool eller spa på bästa sätt. Här berättas det om värmepumpar och hur du ska tänka när du väljer en sådan. Var du bäst placerar den och hur hög pumpens kapacitet bör vara för just din pool.

Energi

Har kan du lasa om pooler och spa 1 - Här kan du läsa om pooler och spa

När du väljer uppvärmning av din pool är även det viktigt att veta och vilket alternativ som passar dig och din ekonomi bäst eftersom priserna kan skilja sig en hel del.

Pool eller spabad

Har kan du lasa om pooler och spa 2 - Här kan du läsa om pooler och spa

Du får här läsa om skillnaderna mellan en pool och ett spabad och när du tagit del av texten lär du förhoppnings veta vad du vill ha.

Spa och spabehandlingar

Har kan du lasa om pooler och spa 3 - Här kan du läsa om pooler och spa

I dag stressas det mycket och egentid behövs, och då är en spabehandling perfekt att unna sig. Du får tips på olika behandlingar och vad dessa betyder för hälsan. Boka gärna en skön spabehandling redan i dag och passa på att njut av att till exempel låta en terapeut göra en skön oljemassage på kroppen.